Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex flytter inn hos motegiganten

therese.karlsrud.haugen

Skal styrke posisjonen globalt.

ANNONSE

Lindex fortsetter sin digitale ekspansjon og innleder samarbeid med Zalando. Fra starten av sommeren vil Lindex sine produkter fra alle forretnignsområder - det vil si dameklær, barneklær og undertøy - bli tilgjengelig hos motegiganten.

Vi ser fram imot et samarbeid med Zalando, en svært kundefokusert plattform med økt fokus på bærekraft. Kunden betyr alt for oss i Lindex, og vi ser frem til å møte nåværende og nye kunder og tilby dem de fantastiske produktene til Lindex, sier Sophie Ready, Head of 3rd Party E-commerce i Lindex, i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Zalando har med seg norsk klesmerke på ny miljøsatsning

Lindex har som mål å styrke posisjonen sin som et sterkt globalt motevaremerke ytterligere, noe de nå gjør ved å satse mer på nett.

Med over 29 millioner kunder i mer enn 17 land er Zalando Europas ledende online-plattform for mote og livsstil. Selskapet kunngjorde nylig sin nye strategi for bærekraft.

Vi er svært fornøyd med det nye samarbeidet vårt med LindexLindex er et populært varemerke innen både dame- og barnemote med et sterkt fokus på mangfold og bærekraft. Dette går hånd i hånd med den økende etterspørselen etter skandinavisk mote på plattformen vår og vårt økende fokus når det gjelder bærekraft. Lindex er derfor et flott tillegg til det vi tilbyr, som gjør at vi kan ta nok et steg mot å bli utgangspunktet for mote og livsstil i Europa, sier Kenneth Melchior, Director of Northern Europe at Zalando.

Del artikkel: