Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex skaper nye vekstmuligheter - investerer i start-up

Tove Langseth og Filip Nilsson, som står bak undertøysmerke Closely.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Ideen er rett og slett å skape verdens beste undertøy.

ANNONSE

Som en del av arbeidet med å skape nye vekstmuligheter går Lindex inn som partner og investor i Closely, et svensk undertøysmerke for kvinner. Bak Closely står det som skal være to av Sveriges mest kjente skapere, Tove Langseth og Filip Nilsson.

I forbindelse med kvartalsrapporten for tredje kvartal fremkom det i en pressemelding at Lindex fokuserer på å utvikle sin nåværende virksomhet samt og benytte nye muligheter. Closely er altså en del av denne utviklingen.

- Samarbeidet med Closely er et spennende eksempel på hvordan vi kan skape nye forretningsmuligheter basert på styrkene våre. Gjennom en analyse av det globale undertøysmarkedet så vi et stort potensiale for Tove og Filips innovative idé. Lindex har en unik kompetanse innen undertøy, og vi ser frem til å bli med på Closelys reise med disse to sterke gründerne, sier administrerende direktør i Lindex, Susanne Ehnbåge, i en pressemelding.

- Det høres kanskje litt vel ambisiøst ut

Lanseringen av Closely er planlagt høsten 2020. Det skal først og fremst være et digitalt merke, men egne showroom er også inkludert i planene.

- Ideen er rett og slett å skape verdens beste undertøy. Det høres kanskje litt vel ambisiøst ut, men det er slik vi tenker. Videre blir grensen mellom undertøy og sport stadig mer flytende. Vi vil ha en liten, men kompromissløs sportsserie helt fra starten, sier Tove Langseth, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Slik skal norske MyMuse ta Europa med storm

Del artikkel: