Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Logistikkselskapet ruller ut eget butikknettverk

Foto: Helthjem
therese.karlsrud.haugen

Satser på utleveringssteder etter stor suksess med hjemlevering.

ANNONSE

For kort tid siden inngikk Helthjem og Circle K et samarbeid, hvor en rekke bensinstasjoner skal fungere som post- og pakkekontor for logistikkselskapet. Nå er det klart at Helthjem har lansert et helt eget butikknettverk, bestående av 100 utleveringssteder på Østlandet.

LES OGSÅ: Circle K jubler for nye avtaler: "Vi passer perfekt"

Vi jobber kontinuerlig for å gjøre tjenestene våre mest mulig effektive, og dette er et naturlig steg for oss som pakkedistributør. Vi har fortsatt fullt fokus på hjemlevering, men dette er en viktig tilleggstjeneste for våre kunder, sier pressesjef i Helthjem, Marius Husebø-Evensen, i en pressemelding.

I tillegg til Circle K skal Helthjems butikkpakker nå bli levert til alt fra lokale dagligvareleverandører som Joker og Spar, kiosker som 7-eleven og Narvesen samt faghandel via Princess og Power. I løpet av ett år planlegger Helthjem å ha utleveringssteder over hele landet.

Vi leverer pakker helt hjem til over to millioner adresser over hele Norge, men i de tilfellene hvor pakkene ikke leveres hjem, er vi glade for at vi nå sikrer et butikknettverk, sier daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen.

Helthjem leverer netthandelspakker for butikker som Boozt, Netthandelsgruppen og MakeUp Mekka - og i 2019 ble det utlevert ca. 7.5 millioner pakker. Den klart største andelen av netthandelspakkene leveres hjem til kunden.

Det vil ikke bli noen endringer for pakkene som tidligere har blitt levert hjem på dørmatten eller i postkassen. Disse vil bli levert på samme måte og på samme sted, og så er utlevering via butikk et tilbud for dem som ønsker å benytte det, sier Lunde Angen.

LES OGSÅ: Fyller 5 år - kan feire med 10 millioner pakker

Del artikkel: