Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lyko kjøper ut gründeren: "Vært en pionér"

Rickard Lyko og Ida Thern. // Foto: Lyko
Skaffer seg de resterende 60 prosentene av skjønnhetsmerket.
Jimmy Andersson

I juni 2022 kjøpte Lyko 40 prosent av det svenske skjønnhetsmerket Loveli Beauty. Et selskap grunnlagt av Ida Thern i 2021, og som står bak merket og "negleinnovasjonen" Love'n Layer.

Etter nesten to år blir nå de resterende 60 prosentene kjøpt ut fra gründeren. I forbindelse med oppkjøpet forlater hun sin rolle som administrerende direktør og operativ i selskapet.

LES OGSÅ: Svensk startup får Lyko på eiersiden: ”Perfekt partner”

ANNONSE

Jeg har bygget grunnlaget for merket i løpet av fem år, og ser nå at Lyko vil ta det til neste nivå på best mulig måte i tråd med deres internasjonale strategi og imponerende infrastruktur, sier Thern.

Love'n Layer er en neglelakk i fast form med ulike motiver som påføres direkte på neglebunnen. I tillegg til å være et mer miljøvennlig og bærekraftig alternativ, hevder merket selv at det gir et mer varig resultat.

Jeg er enormt imponert over alt Ida har skapt fra idé, til produktutvikling og lansering. Hun har siden etableringen av Love'n Layer vært en pionér for økt eksponering innen kategorien negler og har utvidet neglekategorien innenfor en bærekraftig nisje, sier Lykos administrerende direktør Rickard Lyko.

Del artikkel: