Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lyko overtar konkursrammet kjede: “Vi ser et stort potensiale“

Rickard Lyko, administrerende direktør i Lyko.
therese.karlsrud.haugen

Ser muligheter for flere oppkjøp.

ANNONSE

For noen uker tilbake gikk den svenske sminkekjeden Make Up Store konkurs, men nå får merkevaren nytt liv. I dag meddeler netthandelsselskapet Lyko at de kjøper opp selskapet gjennom datterselskapet B&B Borås.

Det innebærer at de tar over alt fra varelager til inventar samt retten til å forhandle om fortsatt leiekontakt for 13 butikker i Sverige.

LES OGSÅ: Passerte milliarder på nett: "Norge vokser kraftig"

Make Up Store er et sterkt, veletablert merke med kunnskap vi har stor respekt for, og de har lenge vært en del av vårt sortiment. Vi ser et stort potensiale i å legge til våre stordriftsfordeler og vår ekspertise innen fysisk og digital handel og ser frem til å nøye raffinere merkevaren og produktene, sier Rickard Lyko, administrerende direktør i Lyko, i en pressemelding.

Make Up Store har holdt både butikkene og netthandelen åpen underveis i prosessen, og de nye eierne ta over senest 9. april. Lyko uttrykker dessuten at Make Up Store ikke blir det siste oppkjøpet.

Jeg ser store muligheter for ytterligere oppkjøp i fremtiden, da det har vist seg å være vellykket for oss tidligere. Det er en naturlig del i vår sortimentsstrategi for ekspansjon i Europa.

Del artikkel: