Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lyko satser som 3PL-aktør: “Vi er best i skjønnhetsbransjen”

Rikard Lyko foran selskapets nye lager som skal stå klar i løpet av høsten
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Har signert sin første kontrakt.

ANNONSE

Lyko har det siste året investert i en rekke selskaper, som Loveli Beauty og Eyracure. For helåret 2022 leverte selskapet en salgsvekst på 16 prosent og en omsetning på nærmere 2,5 milliarder kroner.

Den svenske skjønnhetsgiganten tar nå ytterligere steg for å utvide sin virksomhet. De åpner opp sin logistikkmaskin for eksterne merkevarer innen skjønnet og har allerede signert sin første kontrakt for håndtering av en kundes logistikk.

Mange leverandører har lavere volumer enn oss og effektiv logistikk oppnås gjennom skala og teknologi, hvor vi er best i skjønnhetsbransjen. Vi kan hjelpe til og løfte kvaliteten i logistikken og skjønnhetsmerkevarene kan fokusere på sin kjernekompetanse, som er å utvikle de beste produktene og bygge sine merkevarer, sier Rikard Lyko, administrerende direktør i Lyko.

E-handleren skal de siste årene ha investert flere millioner i sitt logistikkapparat og er dermed spesialisert på håndtering av skjønnhetsprodukter og logistikk av store ordrevolumer til både butikker og forbrukere.

Når vi presenterer vårt case kan vi tilby både bedre presisjon og ledetider samtidig som vi prioriterer alle dimensjoner av bærekraft, sosialt, økonomisk og miljø, høyt. Alt dette til en attraktiv pris takket være størrelsen på vår egen virksomhet, sier Anna Persson, CLO hos Lyko.

Del artikkel: