Lyko trapper opp i hurtigvoksende marked – med ny storsatsing

Skal for alvor sikre sin plass i det danske markedet.

Det har gått fire år siden svenske Lyko etablerte seg på nett i sagnomsuste Danmark. Utviklingen gjennom årene har vist at de danske forbrukerne har lagt sin elsk på skjønnhetskonseptet  – for nå er Danmark Lykos raskest voksende onlinemarked i Norden.

Markedet viser til en overbevisende tilvekst på hele 82,5 prosent de siste 12 månedene og nå skal Lyko trappe opp satsingen med heidundranes markedsføring i bred media.

Annonse

Nå tar vi neste steg i Danmark for å øke kjennskapen til skjønnhetsselskapet Lyko. Gjennom fire år har vi bygget og tilpasset oss lokalt for å kunne tilby danskene den beste kundeopplevelsen.

Det er nå tydelig at vi har funnet et hull i det danske markedet som vi kan vokse fra og at vi tilbyr noe annet enn de tradisjonelle aktørene på markedet. Oppskriften er den samme som vi vellykket har brukt for å øke vår merkevarekjennskap i Sverige, Norge og Finland, kommenterer Rikard Lyko, administrerende direktør i Lyko.

Oppskriften lyder som følger, kokt sammen med hjelp fra digitalbyrået Tre Kronor Media: Lyko skal høres i radio, synes i relevante digitale miljøer samt på folierte busser rullende i Danmarks hovedstad, København.

Det langsiktige målet skal være å sikre posisjonen som Danmarks foretrukne skjønnhetsportal.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!