Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mango bygger markedsplass - skal omsette for 10 milliarder

Elena Carasso, ehandelssjef i Mango.
Izabella Borowska

Vil nå ut til nye kundegrupper.

ANNONSE

Moteselskapet Mango satser stort og utvikler en markedsplass. På denne måten skal de nå ut til et bredere publikum og komplementere tilbudet sitt med produktkategorier som de ikke har selv gjennom eksterne merkevarer.

En av de første aktørene som bestemte seg for å bli med på laget er undertøysmerket Intimissimi, som inngår i Calzedonia Group. Selskapet har skrevet under på en treårig avtale.

Målet vårt er ikke å bli en enorm markedsplass, men å utvide vårt kommersielle tilbud sammen med merkevarer som passer vår eksisterende profil, sier Elena Carasso, e-handelssjef i Mango, i en pressemelding.

De siste månedene har vi jobbet med å ta frem en teknisk løsning som enkelt kobler nettsiden vår sammen med andre merkevarers produkter og lager.

Markedsplassen kommer til å bli lansert i løpet av våren, men man tør ikke å lansere satsningen globalt med en gang. Til å begynne med kommer nettsiden til å kun være tilgjengelig på det spanske hjemmemarkedet samt i Nederland, Tyskland, Storbritannia, Portugal og Frankrike. Når satsingen er evaluert er målet å rulle den ut i alle land hvor selskapet har virksomhet i dag.

Selskapet oppgir at man i år tar sikte på å omsette for én milliard euro, hvilket tilsvarer rundt 10 milliarder norske kroner.

Del artikkel: