Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Markedsplass henter over 420 millioner - Bring investerer

Cas Paton, gründer og daglig leder for OnBuy.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Vil styrke vår portefølje"

 

ANNONSE

Den britiske markedsplassen OnBuy, som ble grunnlagt i 2016, har i dag over 36 millioner produkter innen blant annet elektronikk, skjønnhet, interiør og leker fra mer enn 7000 verifiserte selgere.

På fire år har selskapet vokst til å ha en omsetning på rundt 1,4 milliarder kroner. Selskapet har også hentet 97 millioner kroner totalt i investeringer. Nå gjør de imidlertid sin største investeringsrunde noensinne og henter ytterligere 35 millioner pund, rundt 426 millioner norske kroner. Blant investorene finner vi norske Bring Ventures og Klarna-topp Knut Frängsmyr, som er Deputy CEO i betalingsselskapet.

OnBuy har opplevd en enorm vekst, og vi tror selskapet har en veldig lovende fremtid fremover. Vi ser frem til å være en del av OnBuys fortsatte vekst gjennom denne satsingen, som vi tror vil styrke vår portefølje av e-handelsaktiviteter, sier Thomas Tscherning, konserndirketør i Bring Ventures, Posten Norge, i en kommentar.

Kapitalen skal brukes til å videreutvikle plattformen, forberede produktinfrastrukturen og lansere en app for forbrukerne. I tillegg planleggger man nye samarbeid og global ekspansjon.

Denne investeringen vil tillate oss å frigjøre enda mer potensial og ta OnBuy til neste nivå med et enda bedre og enklere produkt enn noen gang, sier Cas Paton, grunnlegger og daglig leder i OnBuy.

Del artikkel: