Matkassekonsernet øker med 20 prosent – Norge definitivt mest lønnsomt

Leverte 23,2 millioner måltider i 2021.

Bak matkassene Adams Matkasse og Godtlevert står eieren LMK Group. Konsernet rapporterer nå om et lønnsomt fjerde kvartal samt en omsetningsøkning på over 20 prosent for 2021.

LMK Group står dessuten bak Linas Matkasse og RetNemt, og operer i de nordiske markedene Norge, Sverige og Danmark. Blant markedene er det uten tvil Norge som skiller seg ut som det mest lønnsomme. Den norske virksomheten skal i 2021 ha levert over halvparten av all omsetning i konsernet.

Annonse

Vi avslutter året med lønnsomhet og solid kontantstrøm. Som forventet kunne vi rapportere vekst for andre halvår, til tross for en tilbakevending til mer typisk sesongbasert kundeadferd ettersom effektene av pandemien avtok, sier administrerende direktør i konsernet, Walker Kinman, og fortsetter:

For hele året økte vi nettoomsetningen og leverte 23,2 millioner måltider til kundene våre. Både gjennomsnittlig ordreverdi og ordrefrekvens økte i løpet av kvartalet. Vi utvidet antallet oppskrifter som tilbys i alle våre markeder og tilbyr i dag det bredeste utvalget at matkasse-oppskrifter i markedene der vi operer.

LES OGSÅ: Helthjem leverer «all time high» – ”et attraktivt marked”

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!