Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

McDonald's ruller ut ny bestillingsløsning

Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge.
therese.karlsrud.haugen

Nå kan Big Mac bestilles på mobilen.

ANNONSE

Denne uken ruller McDonald’s ut mobilbetaling og -bestilling til alle sine restauranter. Gjennom McDonald’s sin app får kundene muligheten til å bruke mobilen til å bestille mat på sin lokale restaurant.

Stadig flere nordmenn foretrekker å bruke mobilen til å både bestille og betale for tjenester og produkter. Den siste tiden har det for alvor også nådd restaurantbransjen, hvor man på flere serveringssteder nå kan se meny og bestille via mobilen.

Det har lenge vært målet å utvide app-en til også å kunne ta imot bestilling og betaling, men denne våren skjønte vi at det hastet. Endelig lanserer vi mobilbetaling og -bestilling i samtlige McDonald’s-restauranter landet over. Vi er veldig spente på hva kundene våre synes om den, sier Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge, i en pressemelding.

McDonalds kan meddele at muligheten til å kjøpe mat gjennom Drive-Through og hjemlevering har vært ekstra populært denne våren. Nå håper McDonald’s at enda flere vil kjøpe sin fast food hos dem.

Ikke bare er dette en enkel og fleksibel løsning, men også et positivt smittevernstiltak. Man kan både bestille mens man er på vei til restauranten, men også forhåndsbestille til et tidspunkt man vet at man kommer til å være ved restauranten. Dette gir en mye mer fleksibel bestillingsprosess og gjør at du slipper å tilbringe tid i lobbyen, sier Kleivan.

Del artikkel: