Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Meny.no scorer høyt på kundeopplevelse - 47 millioner årlige besøk

Marie Lunde, digitalansvarlig i MENY.
therese.karlsrud.haugen

Kåret til en av Europas ledende.

ANNONSE

I forrige uke kåret konsulentfirmaet BearingPoint Europas 10 beste selskaper på digital kundeopplevelse. På listen finner vi norske selskaper som Meny og Elkjøp, på henholdsvis 8. og 10. plass.

Eneste andre dagligvareaktør på listen er britiske Ocado, som ender på plassen bak Meny. I undersøkelsen har selskapene blitt målt etter parametrene: Netthandel, digital markedsføring, digital produktmarkedsføring og dialog.

Vi er stolte over å være kåret blant de 10 beste i Europa på digital kundeopplevelse. Og best i Europa blant dagligvareaktører. Vi har jobbet målrettet med vår online-strategi i flere år og har bygget et digitalt matunivers skreddersydd for kundene våre. Vi ser på våre fysiske butikker og vår nettbutikk som en og samme kanal hvor matglede, gode handleopplevelser, attraktive tilbud og en friksjonsfri handel er hovedfokus, sier Marie Lunde, digitalansvarlig i MENY.

LES OGSÅ: Meny.no vokser: "Men vi tjener ikke penger på nett"

Meny forteller at nettbutikken på få år har vokst fra 7 til 47 millioner årlige besøk. Under pandemien har dagligvareaktøren også varslet opp mot en tredobling i antall nettbestillinger på det meste.

I sin undersøkelse har BearingPoint undersøkt nesten 400 selskaper på tvers av Finland, Irland, Italia, Nederland, Norge, Sverige og Storbritannia.

Del artikkel: