Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mester Grønn ruster seg for fremtiden med nytt samarbeid

Fra venstre Michael Legendre (byråleder, Isobar Norge), Andreas Tyrholm (Prosjektleder, Isobar), Ville Sivonen (Head of Martech, Isobar Nordics), Lise Foss Andersen (Wedredaktør og leder for digitale kanaler, Mester Grønn), Terje Jensen (Business Controller, Mester Grønn), Hege Hildeng (Markedsdirektør, Mester Grønn) og Hans Petter Hubert (Prosjektleder, Mester Grønn).
Foto: Herman Dreyer
therese.karlsrud.haugen

"Vi er nødt til å gjøre gode investeringer i teknologi"

ANNONSE

Mester Grønn fortsetter sin digitale reise og inngår samarbeid med det digitale byrået Isobar, som skal realisere det de kaller for "morgendagens kundeopplevelse".

Blomsterkjeden har tidligere meddelt at de er i gang med et digitalt prosjekt, som innebærer ny nettbutikkplattform og to nye stillinger innen digitalt salg og kampanje til hovedkontoret.

LES OGSÅ: Blomstrende vekst i krisen - nettbutikken økte med 500 prosent

Mester Grønn har hatt en stabil vekst de siste årene og har segmentert sin posisjon som ledende blomsterkjede gjennom god kundeopplevelse og tilfredshet. For å sikre at Mester Grønn skal kunne levere en god kundeopplevelse også i fremtiden er vi nødt til å gjøre gode investeringer i teknologi, sier Hege Hildeng, markedsdirektør i Mester Grønn, i en pressemelding. 

Isobar har bred erfaring med martech-løsninger og har selskaper som Norwegian, Coca Cola og Flybussen på kundelisten. Nå skal de bistå Mester Grønn blant annet implementering av teknologi, rådgivning på god bruk av data til moderne e-handel, strategi for CRM og effektive kommunikasjonsløsninger både online og offline.

Forbrukerne har større forventninger til oss som selskap når det kommer til personalisering og relevant kommunikasjon. Skal du lykkes innen retail de neste 10-20 årene er du nødt til å levere over pari på kundeopplevelse. Det er noe Mester Grønn allerede leverer veldig godt på, men vi må hele tiden forbedre oss for å gjøre oss fortjent hos kundene våre, avslutter Hildeng.

Del artikkel: