Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Meta håndplukker tre norske influensere: “Skiller seg ut”

Fv.: Emilie Tømmerberg, Petra Henriette Rufi og Chioma Anugweje.
Foto: Skjermdump/Instagram
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil hjelpe dem å gjøre lidenskap til karriere.

ANNONSE

Meta har håndplukket ti skandinaviske influensere som skal løftes gjennom programmet Creators og Tomorrow. Målet er å hjelpe såkalte mikro-influensere til å vokse slik at deres lidenskap kan utvikle seg til deres yrke. Dette melder vår søsternettside Influens.

I Norge er det tre influensere som er plukket ut, ifølge Meta fordi de skiller seg ut i mengden. De tre er Emilie Tømmerberg som går under brukernavnet @emilietommerberg på Instagram med sine 224 000 følgere, Petra Henriette Rufi, @petrahenriette på Instagram med sine 12 500 følgere samt Chioma Anugweje, @chiomaacom på Instagram med sine 10 500 følgere.

Førstnevnte er ambassadør for den svenske influenseren Bianca Ingrossos sminkemerke Caia Cosmetics samt forfatter av boka Glød. Rufi er journalist, TV-personlighet og mote- og skjønnhets influenser og sistnevnte omtaler seg selv som en sykepleier med et gedigent klesskap på sin profil hvor hun deler mote med sine følgere.

De har blitt valgt ut fordi de skiller seg ut fra mengden og viser til et førsteklasses perspektiv på videoformat, arbeidsmetode og interaktiv underholdning – egenskaper som vi tror vil være en del av Metaverse' utvikling, skriver selskapet i en pressemelding.

Vi kommer til å jobbe nærme med disse kreatørene gjennom det kommende året for å hjelpe dem å utvide sin følgerskare og forvandle sin lidenskap til et yrke. Vi ser frem til å løfte flere voksende kreatører fra hele verden.

Målet med prosjektet skal være at Metas plattformer blir enda mer attraktive for kreatører slik at de kan bygge publikum og øke egne inntekter. Gjennom flere felles prosjekter håper Meta dessuten å fange opp den neste generasjons stjerner.

I nabolandet Sverige er det influenserne Gustaf Salzwedel, Emma Fridsell og Paul Edwards som er plukket ut. De resterende fire er de danske profilene Freja Bermann, Frederikke Wærens, Sofie Bøcher Lindquist og Danica Chloe Paetzold.

Del artikkel: