Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Midt i krisetid - åttedobler salget i Norden

Christian Ekman, eier av Zidcore.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Forstår at vi er heldige"

ANNONSE

Netthandelsselskapet Zidcore rapporterer salgsboom i treningsprodukter på nett. Det svenske selskapet har tredoblet salget i hjemlandet Sverige, men kan melde om enda større pågang i Danmark og Norge.

At Danmark og Norge har hatt mer omfattende restriksjoner enn Sverige viser seg både på salgs- og besøkstallene. Våre norske og danske sider har en omsetning i mars som er syv til åtte ganger høyere enn tilsvarende periode i fjor, sier Christian Ekman, eier av Zidcore, i en pressemelding.

Den sterke veksten skyldes at flere trener hjemme på grunn av stengte treningssentre og smitterisiko. Etterspørselen skal være størst etter produkter som passer for en liten hjemmegym.

LES OGSÅ: Salgsboom for Kondomeriet: "Folk forbereder seg på mer hjemmetid"

Ekstra ansatte og flere timer

For å kunne håndtere den høye ordrestrømmen har Zidcore rekruttert ekstra medarbeidere som skal sikre kapasitet på lager og logistikk og utvidet arbeidstiden til seks dager i uken.

Det er en utfordrende situasjon ettersom man umulig kan bli forberedt på en slik vekst, men vi gjør vårt aller beste og er takknemlige for at personalet forstår alvoret i situasjonen og stiller opp til å jobbe lenger enn vanlig.

Selskapet driver flere nettbutikker innen treningsutstyr, blant annet Training365.no i Norge.

Vi forstår at vi er heldige som er i en bransje som påvirkes positivt at denne situasjonen og som dessuten har en ekstrem høy etterspørsel. Samtidig er det vanskelig å være glade når man også vet hvor mange andre selskaper og ansatte som har det vanskelig nå.

LES OGSÅ: Tjener på mer hjemmetid - salg av "koseklær" økte med 700 prosent

Del artikkel: