Moteportalen får 200 millioner av Bestseller-eier

"Norge er vårt viktigste marked"

Den danske moteplattformen Miinto, om nå omsetter for over én milliard kroner, har fått en investering på ytterligere 200 norske kroner av Bestseller-eier Anders Holch Povlsen. Det skriver Tekstilforum.

Holch Povlsens selskap Heartland AS har vært majoritetseier i Miinto siden 2016. Den nye kapitalen skal brukes til videre internasjonal ekspansjon både på nye og eksisterende markeder, samt til utviklingen av teknologi og produkter.

Annonse

Norgessjef Jake Petersen mener investeringen betyr mye for den norske virksomheten, som selger varer for rundt 400 uavhengige butikker.

Norge er vårt viktigste marked, og vi vil selvsagt jobbe hardt for å fortsette den gode utviklingen. Investeringen betyr en massiv satsing på alle områder; teknologisk, produktmessig, strukturmessig og markedsføringsmessig. Det skal ansettes nærmere 200 nye, høyt kompetente medarbeidere, noe som selvsagt vil bety mye også for virksomheten i Norge, sier administrerende direktør for Miinto Norge, Jake Petersen, til Tekstilforum.

Miinto selger klær til både damer, herrer og barn og har også utvidet med kategorier som Premium, Vintage og Home. Plattformen har nylig ekspandert til både Tyskland, Frankrike, UK, Italia og Spania.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!