Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Moteportalen får 200 millioner av Bestseller-eier

Miinto lanserer lynrask levering - og gir kundene mulighet til å teste og returnere varene umiddelbart med samme bud
Administrerende direktør f for Miinto Norge, Jake Petersen.
therese.karlsrud.haugen

"Norge er vårt viktigste marked"

ANNONSE

Den danske moteplattformen Miinto, om nå omsetter for over én milliard kroner, har fått en investering på ytterligere 200 norske kroner av Bestseller-eier Anders Holch Povlsen. Det skriver Tekstilforum.

Holch Povlsens selskap Heartland AS har vært majoritetseier i Miinto siden 2016. Den nye kapitalen skal brukes til videre internasjonal ekspansjon både på nye og eksisterende markeder, samt til utviklingen av teknologi og produkter.

Norgessjef Jake Petersen mener investeringen betyr mye for den norske virksomheten, som selger varer for rundt 400 uavhengige butikker.

Norge er vårt viktigste marked, og vi vil selvsagt jobbe hardt for å fortsette den gode utviklingen. Investeringen betyr en massiv satsing på alle områder; teknologisk, produktmessig, strukturmessig og markedsføringsmessig. Det skal ansettes nærmere 200 nye, høyt kompetente medarbeidere, noe som selvsagt vil bety mye også for virksomheten i Norge, sier administrerende direktør for Miinto Norge, Jake Petersen, til Tekstilforum.

Miinto selger klær til både damer, herrer og barn og har også utvidet med kategorier som Premium, Vintage og Home. Plattformen har nylig ekspandert til både Tyskland, Frankrike, UK, Italia og Spania.

Del artikkel: