Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Miinto øker omsetningen – mottok 130 millioner kroner

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Hele aksjekapitalen er gjenopprettet".

ANNONSE

Moteplattformens sifre for regnskapsåret 2021/2022, som løper fra august til juli, står klare og ser forholdsvis lystige ut.

Miinto både vokser og går med overskudd. Mens omsetningen øker fra 42 til 46 millioner svenske kroner, vokser driftsresultatet fra negative 6 millioner til nærmere 11 millioner kroner.

Ved begynnelsen av året var egenkapitalen under halvparten av aksjekapitalen uten at det er utarbeidet kontrollbalanse, men i løpet av regnskapsåret er hele aksjekapitalen gjenopprettet gjennom et positivt resultat, skriver selskapet.

En kapitaltilførsel har imidlertid funnet sted, men det skjedde først i januar 2023.

Dessuten har Miinto-konsernet, gjennom Miinto Holding A/S, mottatt en kapitaltilførsel på 13 millioner euro (cirka 130 millioner svenske kroner) i slutten av januar 2023 og lykkes med å fornye sin kredittfasilitet på 15 millioner euro.

Miinto anser nå at eventuelle spørsmålstegn ved virksomheten er løst og at årsrapporten fungerer som en kontrollbalanse. Dermed behøves det ikke å iverksettes ytterligere tiltak, melder selskapet. Når det er sagt, skal morselskapet stå klart til å bidra med ytterlige økonomisk støtte, ved behov.

Del artikkel: