Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mimmis omsetter 80 millioner i år - kåret til Årets Butikk

Ole Johan og Marita
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

For femte året på rad.

ANNONSE

Ole Johan Wallum Bredland og kona Marita avrunder ennå ett suksessår - med den gjeve prisen "Årets butikk" innen baby og familie. Mimmis.no er en familiebedrift, med base i Gneisveien 13 på Pindsle i Sandefjord. Nettbutikken selger baby og barneutstyr, og har 11 års fartstid.

Fordi det nettopp er våre fornøyde kunder som stemmer oss frem, så er det ekstra gøy å vinne denne prisen, sier Ole Johan.

At vi vinner denne prisen igjen og igjen, er en bekreftelse fra kundene våre på at vi gjør noe riktig. Vi er en liten butikk, men får både mer og bedre omtale enn store kjeder, sier Marita rørt.

Det er ikke bare Sandefjordinger som handler i nettbutikken på Pindsle. Bestillingene renner inn fra hele landet, og da er det fint med nærhet til en flyplass. Mimmis er første nettbutikk som tilbyr å sende pakken med Widerøe Smart, hvor kunden får pakken samme dag - levert med flyfrakt.

Vi vet jo at fra det sekundet man har klikket på kjøp knappen, så begynner man å vente på pakken. Da er er det ekstra gøy å kunne overraske folk i Kirkenes, som er vant til å vente minst en uke - med levering samme dag, sier Ole Johan.

I år regner de med en omsetning på rundt 80 millioner kroner.

Del artikkel: