Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Møbelgigant åpner butikk i Norge: ”Ser frem til å møte våre norske kunder”

Trademax
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Åpner butikk utenfor Oslo.

ANNONSE

En av nordens største møbelbutikker på nett åpner butikk i Norge. Trademax har lenge vært en populær nettbutikk blant nordmenn, og nå åpner den fysiske butikken i handelsområdet Billingstad rett utenfor Oslo.

I Osloområdet råder det utrolig sterk aktivitet online, som vi nå vil møte også fysisk, alt for å fremme den drakraften som finnes mellom online og fysisk nærvær. Vi vet at mange kunder vil ha muligheten til å se og kjenne på produktene innen de bestemmer seg, sier Tobias Höglind, Head of Retail ved Trademax, i en pressemelding.

Trademax har allerede 16 butikker i Sverige - og forteller at det er stor etterspørsel blant de norske forbrukerne som gjorde at Norge ble nestemann ut. Butikken på Billingstad skal åpne sine 1200 kvm innen sommeren, og selskapet legger heller ikke skjul på at det er muligheter for flere butikker i Norge.

Det har vært en del usikkerhet rundt når vi kunne åpne, men endelig har vi en dato. Nå lader vi opp til en åpningshelg med fantastiske tilbud for å feire vår første butikk i Norge. Vi ser virkelig frem til å møte våre norske kunder, på en trygg og covid-vennlig måte, og gi dem muligheten til å oppleve Trademax i fysisk form, sier Höglind.

Grunnet coronavirusets restriksjoner har en dato for nyåpningen latt seg vente på, men nå kan Trademax bekrefte at den nye butikken åpnes torsdag 27.mai.

Del artikkel: