Møbelgiganten fortsetter butikkutvidelsen i Norge – blir Nordens største

Skal innta Norges største byer.

Den populære møbelkjeden Trademax åpnet i mai 2021 sin første butikk i Norge, på Billingstad i Oslo. Etter et år med suksess fortsetter møbelgiganten butikkutvidelsen, med det som nå blir Nordens største Trademaxbutikk.

Butikken vil åpnes i Trondheim i morgen, 27.januar, og med et areal på 1700 kvadratmeter blir den altså størst i Norden. Tobias Höglind, Head of Retail i Trademax, er klar på hvorfor valget falt på nettopp Trondheim som andre by ut.

Annonse

Vår ambisjon er å utvide med butikker i de største byene i Norge. Ettersom Trondheim er den tredje største byen, føles det som et klart valg. Vi ser dessuten en stor etterspørsel online i akkurat Trondheim, noe som selvfølgelig også ligger til grunn for vår etableringsplan, sier Höglind i en pressemelding.

Forventningene til den kommende åpningen er høye, ettersom fjorårets åpning i Oslo er blitt en suksess. Det avsløres dessuten at det er planlagt flere butikkåpninger i løpet av 2022, men det røpes ikke hvilke byer som er neste på lista.

Ettersom det er de største byene i landet som er av interesse for møbelkjeden, kan det være naturlig å forvente at Bergen eller Stavanger også i løpet av året innehar Trademax-butikker.

Vår forretningsidé er å tilby produkter til de absolutt beste prisene på markedet, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vi vil tilby kundene alt for hjemmet og med et sortiment på over 200 000 produkter er valgmulighetene nesten uendelige. I våre butikker fokuserer vi hovedsakelig på de største produktgruppene; sofaer, senger, spiseplasser, hagemøbler og spabad. Med hjelp av personalets kompetanse kan vi tilby en personlig handleopplevelse hvor kunden får hjelp til å finne akkurat sine perfekte møbler til hjemmet, sier Höglind.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!