Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Møbelkjeden åpner omnikanal i Tyrkia: ”Stort potensial”

Jan Bøgh, adm. direktør i Jysk.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Starter med to butikker innledningsvis.

ANNONSE

Jysk trapper opp ekspansjonen – denne gangen helt på grensen til Asia med sine to butikkåpninger i Tyrkia. Butikkene er lokalisert i Istanbul, på de to kjøpesentrene Torium AVM og Oasis Cadde.

Vi ser frem til å bringe våre flotte skandinaviske tilbud til innbyggerne i Türkiye. Vi har lenge ønsket å utvide virksomheten vår ytterligere utenfor Europa, og vi ser et stort potensial for Jysk i det tyrkiske markedet. Vi har stor tro på at vårt skandinaviske sortiment vil appellere til kunder i Türkiye, og som alltid vil vi tilpasse deler av vårt sortiment til det lokale markedet, sier Jan Bøgh, administrerende direktør i Jysk, i en pressemelding.

Jysk-sjefen uttrykker en sterk tro på det Tyrkiske markedet og forteller om en ambisiøs ekspansjonsplan i landet.

De to første butikkene våre er bare begynnelsen på utvidelsesplanene våre, siden vi ser mange muligheter for flere Jysk-butikker i Türkiye, sier Bøgh.

Nettbutikken følger etter

I tillegg til de fysiske butikkene skal møbelkjeden åpne nettbutikk i Tyrkia. Dette, i tillegg til flere små butikker som drives etter en franchisebasert modell, skal sørge for at kundene finner dem landet over.

Vi har en sterk forretningsmodell som fungerer godt både i våre egne land og for våre franchisetakere. En av våre største styrker er vårt småbutikkkonsept, som gjør det mulig for oss å være nærmere kundene og gjøre handleopplevelsen deres så enkel som mulig, sier Bøgh, før han runder av:

Vi ønsker at kundene våre skal ha en sømløs handleopplevelse med JYSK, uansett hvordan eller hvor de foretrekker å handle.

Del artikkel: