Mobilladeren borte? – Nå kan du bestille teknologien hjem

«Vi ser på muligheten til å utvide sortimentet.»

Gjennom en ny samarbeid mellom Ice og Wolt kan du nå få småelektronikk levert på halvtimen.

Et pilotprosjekt i Stor-Oslo og på Strømmen har nå vært live i to måneder og tilbakemeldingene fra kunder har vært gode.

Annonse

Samarbeidet med Ice har vært bra. Fra første stund har det vært bestillinger og vi har sett en stabil vekst gjennom de første månedene. Vi har som mål å kunne være en app hvor du som kunde kan finne alt du trenger, enten det er til deg selv, en gave eller til kontoret. Det er moro når vi finner/får samarbeidspartnere som Ice som er fremoverlente og ønsker å teste nye kanaler for å nå ut til flere kunder, kommentarer Ece Woxholth, leder for Retail i Wolt Norge.

Til å begynne med er det mobiltilbehør som vil være fokus, men sortimentet vil utvides med tiden. Går pilotprosjektet bra vil man kunne utvide hvilke byer Ice er tilgjengelig i og vurdere muligheten for å bruke Wolt som leveringsalternativ fra nettbutikken.

Vi ser allerede nå etter to måneder med pilot at det er lyd- og ladeprodukter som selger best. Vi ser derfor på muligheten til å utvide sortimentet i denne kategorien for å enda bedre kunne komme kundene våre i møte, sier Johannes Wang, Store Developer i Ice Retail.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!