Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Morgenlevering lanserte nytt konsept: ”Allerede utsolgt”

Håkon Liland, daglig leder i Morgenlevering.
Foto: Morgenlevering/Endre Igland
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tilgjengeliggjør bærekraftig kvalitetsmat.

ANNONSE

I slutten av oktober kom vekstraketten Morgenlevering med nyheten om lanseringen av et nytt konsept. Gjennom Håndverksmat vil nordmenn nå kunne få levert kvalitetsmat fra norske håndverksprodusenter levert rett på døra innen de når å stå opp. 

Rundt om i Norge finnes det en mengde matprodusenter som leverer høy kvalitet. De fortjener å nå ut til landets befolkning i større grad, og det skal vi hjelpe dem med. Ved noen enkle tastetrykk kan du nå bestille og få det levert enkelt og raskt hjem på døren, forteller Håkon Liland, daglig leder i Morgenlevering, til Ehandel. 

I første omgang er 20 utvalgte leverandører med på Håndverksmat. Det er bærekraftig kvalitetsmat, matglede og dyrevelferd som setter betingelsene for hvilke leverandører forbrukerne nå kan handle fra gjennom Morgenlevering.

Vi har signert avtaler med matprodusenter som som leverer etter kriterier satt av stiftelsen "Norsk Mat". Det vil si at de blant annet leverer etter gode bærekraftige kriterier og de har vi knyttet til oss og legger ut på morgenlevering.no - så blir det tilgjengelig for alle, levert på døren med Helthjem, sier Liland.

Ifølge den daglige lederen er det åpent for å inngå samarbeid med flere lokalprodusenter i tiden fremover. Hittil kan man finne for eksempel ost fra Eiker Gårdsysteri, juice og gelé fra Røyse Bærpresseri, eller spekemat fra Nyyyt.

LES OGSÅ: Leverte 3 millioner pakker i kvartalet - nå lanseres nytt konsept

Vi har bare vært i gang noen få dager, men opplever en veldig god start og varene flyr ut så godt at noen enkeltprodukter allerede er utsolgt. Liten tvil om at folk ønsker dette, sier Liland. 

Ved spørsmål om det vil lanseres flere produktkategorier forteller Liland at Morgenlevering stadig ser etter nye måter å utvikle produktene sine på, samt at de alltid ønsker å lytte til kundenes behov.

Morgenlevering kunne i tredje kvartal i år melde om rekordtall, og leverte en økning på 41 prosent. Til sammen omsatte Morgenlevering og Helthjem for 424 millioner kroner i tredje kvartal.

Del artikkel: