Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Motebutikken fortsetter den kraftige veksten i andre kvartal

Jarno Vanhatapio, gründer og daglig leder i NA-KD.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

NA-KD viser til gode resultater til tross for situasjonen i 2020.

ANNONSE

Motebutikken NA-KD kunne allerede i april fortelle om sterk vekst under årets første kvartal, hvor gjennomsnittet de tre første månedene lå på 80 prosent vekst. Nå kan selskapet melde om fortsatt positive tall hvor de i andre kvartal har økt nettsalget med 103 prosent.

Q2 innebar en viktig milepæl for NA-KD. Til tross for nedstengt fysisk handel i Europa, økte vi vår vekstrate på nett med 103 prosent og solgte produkter for nærmere en halv milliard kroner netto. Vi har også nådd vårt første lønnsomme kvartal siden oppstarten, sier gründer og daglig leder, Jarno Vanhatapio, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ny lov i Sverige - slik påvirkes norske nettbutikker

NA-KD har solgt moteprodukter til over en million unike kunder fra mer enn 80 forskjellige land hittil i 2020. Til tross for at selskapet ser en kraftig negativ effekt av coronaviruset, tror de at pandemien i lengden også kan ha sine positive effekter.

Vi tror at Covid-19 utbruddet kommer til å fortsette å påskynde et skifte i kunders atferd hvor digital handel øker, og vår posisjon i det europeiske markedet gjør at vi kan fange opp store mengder kunder når det skjer. Men akkurat nå fortsetter vi å være proaktive og ydmyke hvis situasjonen endrer seg, sier Vanhatapio.

Del artikkel: