Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Boozt bygger sin egen betalingstjeneste

Anders Enevoldsen, kommunikasjonssjef på Boozt.
therese.karlsrud.haugen

"Booztpay"

ANNONSE

Moteselskapet Boozt utvikler sin egen betalingstjeneste under navnet Booztpay. I søsterbutikken Booztlet har netthandelen erstattet Klarna med denne nye løsningen. I Boozt sin ordinære nettbutikk er det fortsatt betaling med Klarna som gjelder.

Vi har testet vår egenutviklede Booztpay-løsning på Booztlet de siste månedene og derfor bruker vi ikke Klarna aktivt på Booztlet akkurat nå, sier Anders Enevoldsen, kommunikasjonssjef på Boozt, til Ehandel.se.

Det er uklart om betalingsløsningen skal rulles ut på Boozt ennå.

Inntil videre er det en test. Vi vil evaluere det i forhold til andre mulige løsninger.

Ny lov

I fjor sommer ble det innført en ny lov i Sverige for e-handel. På grunn av høy kredittgjeld blant svenske forbrukere ønsket regjeringen at betalinger på kreditt skulle få en mindre synlig plass blant betalingsalternativene i nettbutikker. Loven ser imidlertid ikke ut til å ha gått helt etter planen. I følge vår søsternettside viser tall at betalinger med faktura faktisk har økt siden loven ble innført.

Booztpay sin tjeneste går dessuten ut på akkurat dette, med følgende alternativer: Fakturabetaling innen 30 dager eller Delbetaling uten avgift. Tjenesten er utviklet sammen med betalingsleverandøren Avarda.

Akkurat nå kan jeg ikke si så mye mer, avslutter Enevoldsen.

Del artikkel: