Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Motesuksessen i nytt segment - satser på skjønnhet

therese.karlsrud.haugen

"Lanserer hudpleie for første gang"

ANNONSE

Den svenske nettbutikken NA-KD, som så dagens lys i 2015, har først og fremst vært kjent for å selge mote på nett. Men selskapet har faktisk også solgt sminke siden 2019 under merkevaren BTY by NA-KD. Nå røper selskapet at de vil satse ytterligere i skjønnhetsbransjen med lanseringen av "Glow Collection".

LES OGSÅ: Fortsetter å vokse - NA-KD går inn i ny bransje

Vi i NA-KD lanserer hudpleie for første gang. Vi lanserer en helt vegansk serie med kvalitetsprodukter for hudpleie og skjønnhetsprodukter, designet for å gi forbrukeren en sunn glød, sier selskapet til vår søsternettside Ehandel.se.

NA-KD går altså dypere inn på skjønnhetsmarkedet med denne nye kolleksjonen, som til å begynne med vil bestå av veganske kropp- og ansiktsoljer.

Sminke- og skjønnhetsprodukter skal hjelpe en til å uttrykke sin personlighet uten å skjule sin naturlige skjønnhet og skape utseende som er like unike som en selv. Du har den sterkeste gløden når du har det bra med deg selv, så vi vil lage produkter som tar vare på og gir fuktighet til huden. Glow Collection laget for å få våre kunders naturlige skjønnhet til å skinne gjennom enda sterkere, sier Caroline Hansson, produktutvikler hos NA-KD Beauty.

På fem år har NA-KD nådde NA-KD 2 milliarder kroner i omsetning i 2020. I tillegg til sminke, hudpleie og klær til kvinner, har selskapet også nylig lansert en kolleksjon for barn samt en kategori for bruktvarer.

LES OGSÅ: NA-KD satser på nye kategorier: "Har vært etterspurt"

Del artikkel: