Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Musti Group med sterk vekst i Norge - økte 77 prosent

David Rönnberg, administrerende direktør i Musti Group.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Kunne ikke vært mer fornøyd"

ANNONSE

Siden etableringen i Norge for nærmere fem år siden har Musti Norge vokst raskt, i dag med 54 butikker landet over, i tillegg til en nettbutikk.

Fra en omsetning på litt over 270 millioner kroner i 2020, økte Musti Norge i 2021 til rett over 479 millioner kroner. Dette er en økning på over 77 prosent. Resultat før skatt landet på omtrent 11,5 millioner kroner.

Musti Norge er et datterselskap til det finske, børsnoterte milliardselskapet Musti Group. I dag deltes dessuten tallene for Musti Groups første kvartal i deres regnskapsår, hvilket er fra oktober til desember.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med å presentere første kvartals resultater i dag med rekordstort salg og lønnsomhet. Desember-kvartalet beviser vår smidighet, motstandskraft mot globale utfordringer, og styrken i konseptet vårt i et vanskelig forretningsmiljø farget av utfordringer i forsyningskjeden som påvirker global handel, og den raske spredningen av den nye COVID-19 varianten, sier David Rönnberg, CEO i Musti Group, i sin kommentar til kvartalsrapporten.

Konsernets omsetning i første kvartal utgjorde 101,3 millioner euro, hvilket tilsvarer rett over 1 milliard kroner. Dette til sammenligning mot 847 millioner kroner i samme kvartal forrige regnskapsår, utgjør en økning på litt over 20 prosent. I rapporten nevnes det at veksten blant annet skyldes en stor økning i antall kunder.

Nettsalget til Musti Group økte med 19,6 prosent til 219 millioner kroner, og står dermed for 21,5 prosent av total omsetning i første kvartal.

Del artikkel: