Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Musti Group vokste kraftig – og lønnsomt: ”Sterkere enn noensinne”

Administrerende direktør i Musti Group, David Rönnberg.
Foto: Musti Group
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Antall dyreeiere øker.

ANNONSE

Den finske dyrefôrgiganten som eier Animail og Arken Zoo, rapporterer at det i sitt tredje kvartal er kun positive tall. Omsetningen under perioden økte med 20,2 prosent til 82,7 millioner euro, altså nærmere 870 millioner kroner, og EBITA vokste med 13,3 prosent til 7,3 millioner euro, 76 millioner kroner.

Tredje kvartal viste nok en gang vår evne til å vokse bærekraftig kvartal etter kvartal, med en forbedret margin, og vi går inn i en post-pandemisk fase med en sterk posisjon, sier David Rönnberg, administrerende direktør i Musti Group, i en pressemelding.

Under pandemien har kjæledyr blitt en del av mange fler nordiske hjem, noe som naturligvis gagner Musti Group. I Norge viste statistikk fra Klarna at netthandel vedrørende utstyr og mat til kjæledyr, økte med hele 75 prosent i 2020.

Trenden med å blir dyreeier er fortsatt sterk. Registreringer av valper gikk opp 16 prosent i juni i Sverige, sammenlignet med samme måned 2020. Og det viktigste av alt, Musti Groups tilvekst i nye valpeeiere er fortsatt sterkere enn noensinne. Vi har slått rekord i kundegruppen nye valpeeiere, som økte med 33 prosent, sier Rönnberg.

Musti Group har også økt antall fysiske butikker fra 290 til 308. I Norge har selskapet 48 butikker spredt rundt i landet. Andelen lojale kunder skal ha økt fra 1,1 til 1,3 millioner brukere.

Den raske utvidelsen av butikker, med fokus på å bygge et sømløst økosystem for det voksende antall kunder og å styrke utvalget av egne og eksklusive kunder, har kostet på kort sikt, men det kommer til å lønne seg på lang sikt, sier Rönnberg.

Del artikkel: