Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mystore og Wikinggruppen slår seg sammen – blir Nordens største

Lars Jakobsen, adm. dir i Mystore, og Albin Jansson, adm. dir. i Wikinggruppen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Sammen kan vi tilby våre kunder det beste fra to verdener".

ANNONSE

De to e-handelsplattformene Wikinggruppen og Mystore kroker arm. Wikinggruppen som den største plattformen i Sverige og Mystore den største i Norge – sammen skal de utvikle en felles handelsplattform og bli den største i Nordens.

Selskapene er begge del av Visma-konsernet. Etter sammenslåingen vil de nå en omsetning på over ni milliarder kroner på tvers av plattformene og telle rundt 2600 kunder.

Vi har begge en sterk posisjon i Norden og har en felles visjon om å gjøre det enkelt for bedrifter å lykkes i handel. Sammen kan vi tilby våre kunder det beste fra to verdener. Vi tar ansvar for å levere førsteklasses tjenester og fortsetter å være en pålitelig partner for alle våre kunder, sier Lars Jakobsen, administrerende direktør i Mystore, i en pressemelding torsdag morgen.

Albin Jansson, administrerende direktør i Wikinggruppen, ser frem til å gjøre netthandelen mer enkel og effektiv.

Nå blir vi en mer slagkraftig aktør i et stadig mer konkurranseutsatt marked i Norden, med større kapasitet til å investere i innovasjon og utvikle et bredere spekter av produkter og tjenester. Som selskap må vi gjøre netthandelen enklere og mer effektiv for våre kunder, sier Jansson.

"Skreddersydde tjenester for Norden"

Mystore og Wikinggruppen ønsker å ta grep om hele virksomheten, for små og mellomstore nettbutikker i Norden.

Slik skiller de seg fra de store, globale plattformene.

I motsetning til globale plattformer ønsker vi ikke å gjøre alt, men fokusere på å gjøre gode ting som er relevante for vårt marked. Det gir oss ikke bare skreddersydde tjenester for Norden, men også en mulighet til å hjelpe kundene våre med å ta de viktigste grepene for å øke salget og veksten, sier Jansson.

Del artikkel: