Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nå harryhandles det på nett: ”Over 250 prosent økning”

therese.karlsrud.haugen

Nettbutikk tjener på isolerte nordmenn.

 

ANNONSE

Det er snart tre uker siden regjeringen innførte de mest inngripende tiltakene i fredstid i Norge, noe som blant annet innebærer at nordmenn blir satt i karantene ved å krysse grensen til Sverige.

Dette nyter den svenske nettbutikken Coopers Candy godt av, som selger både svensk, japansk, amerikansk og engelsk godis på nett.

Det ruller inn! Vi ser en økning year-on-year for hele virksomheten på over 80 prosent. Mars skiller seg klart ut med blant annet over 250 prosent økning i Norge mot fjoråret, sier daglig leder og gründer Sebastian Pegelow, til vår søsternettside Ehandel.se.

LES OGSÅ: Salgsboom for Kondomeriet: "Folk forbereder seg på mer hjemmetid"

Nettbutikken selger også andre matvarer, diverse leker og gadgets i tillegg til godteri. Den kraftige økningen skal visst nok gjelde for både godteri, snacks og drikke.

Det er ingen spesielle produkter som skiller seg ut, men det er veldig mye godteri, chips, brus og energidrikk. Vi selger også veldig mye i løsvekt, der vi sender et par tusen bokser i måneden.

Økt nettsalg for godteri og snus

Netthandelen tror helt klart at økningen skyldes at nordmenn ikke kan handle godteriet sitt fysisk i Sverige lenger.

Selv om vi så en økning allerede før coronautbruddet tror vi at det øker i Norge takket være at man har stengt grensen, avslutter Pegelow.

Den norske nettbutikken Snus365 kunne nylig meddele at de også har blitt truffet positivt av coronautbruddet. De peker på stengt grense, mindre tax-free handel og en dyr svensk krone som gode grunner til dette.

LES OGSÅ: Kraftig vekst for norsk nettbutikk: "Kunder bestiller 90 snusbokser om gangen"

Del artikkel: