Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Billigkjeden TGR lanserer nettbutikk

Dansk kjede sikret seg gjev internasjonal retail-pris
therese.karlsrud.haugen

Gjør som konkurrenten.

ANNONSE

Den danske billigkjeden Flying Tiger Copenhagen, også kjent som TGR i Norge, starter et nytt kapittel og lanserer egen netthandel.

Netthandelen er kun tilgjengelig i Danmark foreløpig, men i følge et dansk nettsted skal den utvides til flere land etterhvert.

Det er et viktig steg for oss, fordi vi vil være der kundene er. Vi merker at flere og flere vil ha den unike kundeopplevelsen, som de kjenner fra butikkene når de handler på sine mobiler og datamaskiner. Derfor har vi jobbet hardt for å designe den riktige online-opplevelsen, som passer merkevaren Flying Tiger Copenhagen. Shopping i vår netthandel må være inspirerende og morsom. Vi er sikre på at vår virksomhet på nett også vil styrke våre butikker, sier administrerende direktør, Martin Jermiin, i en pressemelding.

Billigkjeder på nett

I 2018 leverte selskapet et underskudd på 541 millioner danske kroner, og besluttet i den forbindelse å stenge butikker i blant annet Norge.

Også konkurrenten Søstrene Grene har varslet at de er i gang med en digital transformasjon og vil lansere netthandel, etter å ha holdt igjen i mange år. Flying Tiger lanserte nettbutikken 14.januar.

Del artikkel: