Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nå smeller det - økte 150 prosent: ”Har vært et ekstremår”

Foto: Lightup.no
therese.karlsrud.haugen

Lyser opp i november.

ANNONSE

Det er tydelig at trenden med å spre Black Friday-tilbudene utover en hel uke er blitt godt etablert hos norske nettbutikker. Det samme gjelder hos Lightup.no, som har økt lampesalget med 150 prosent denne uken.

Lightup.no har solgt belysning til hus og hytte siden 2010 og gikk i fjor inn et samarbeid med Elektroimportøren. I år forventer nettbutikken å omsette for 34 millioner kroner i 2020.

LES OGSÅ: Lightup.no fyller 10 år - feirer med 34 millioner

Vi har valgt å forlenge Black Week til og med mandagen, og vi valgte å kjøre igang en uke før Black Friday for å fordele risikoen med blant annet nedetid. Rett og slett for å sikre en jevn ordrestrøm på lageret, sier gründer og daglig leder, Martin Erlandsen, til Ehandel.

2020 har vært et ekstremår for de fleste innen e-handel og ingen unntak for oss, vi har hatt en sterk vekst i antall nye kunder som også er med i kundeklubben. Derfor gjør vi det nå veldig godt med kundeklubben vår med gjentagende kjøp under Black Week.

"Kommer til å smelle"

Til tross for at Lightup består av et team på kun fire personer, skal de ha god kontroll på ordrehåndteringen.

Vi er et relativt lite team,  jobber svært effektivt samt at vi har investert i gode systemer som gir oss den kontrollen vi trenger på innkjøp, inntjening og kundeoppfølging. Dette gir oss god kontroll samt fornøyde kunder.

Sjefen selv er likevel forberedt på at det virkelige trykket vil komme i kveld.

Vi tror det kommer til å smelle fra klokken 1800 og utover kvelden idag og vi gleder oss stort alle sammen til en lang kveld.

Del artikkel: