Nelly.com lanserte influenser-kolleksjon – krasjet etter kun få minutter

30.000 kunder stod i kø.

Bianca Ingrossos enorme popularitet vises nok en gang - kun få minutter etter at den nye samarbeidskolleksjonen hos Nelly.com ble sluppet, krasjet siden. Det samme skjedde i fjor, da kolleksjonen ble utsolgt allerede innen 20 minutter.

Som jeg har lengtet etter denne kolleksjonen, det er virkelig min drømmekolleksjon, sier Bianca Ingrosso i en pressemelding.

Annonse

Høsten 2020 slapp influenseren, som dessuten i fjor ble ansatt som stilambassadør og kreativ rådgiver hos Nelly, en høstkolleksjon. I dag morges var det tid for høstkolleksjonen 2021, Bianca X Nelly.com - The Limited Edition Collection. Det gikk ikke lang tid før siden merket trykket fra fansen.

Det er fantastisk at interessen er så stort. Denne kolleksjonen står for feminin styrke og kvinner som går sin egen vei. Vi håper at alle som har kjøpt plaggene bærer dem akkurat slik de vil og når de vil, sier Nina Ghazanfari, Head of influencer marketing hos Nelly, i en pressemelding.

Kolleksjonen ble sluppet kl.09:00 i dag, 20. september, og allerede etter fem minutter krasjet siden. Over 30.000 kunder stod i kø for å få fatt i den nye kolleksjonen. Litt over kl.10:00 kunne Nelly meddele at siden er oppe og går igjen.

LES OGSÅ: TV-profil får jobb hos Nelly.com

Kvinnelig styrke for meg er når man ikke forsøker å please andre, men at man forsøker å please seg selv. Å skape sine egne regler, skape sin egen hverdag og booste seg selv innenfra. Med denne kolleksjonen skal man føle: jeg kan gå hvor som helst med hvem som helst, og bare være mitt beste jeg, sier Ingrosso.

Kolleksjonen består av 17 plagg som slippes i to omganger. 10 produkter ble tilgjengelige i dag, og resten slippes førstkommende fredag. Nelly meddeler at de i år har utvidet volumet for å kunne møte den store etterspørselen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!