Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nelly.com samler virksomheten - flere stillinger forsvinner

Kristina Lukes, administrerende direktør i Nelly.
therese.karlsrud.haugen

"Trist at noen må forlate oss"

ANNONSE

Nettbutikken Nelly.com er en av flere svenske moteselskaper som har vokst seg populære blant unge kvinner i Norden. Selskapet har lenge vært en del av Qliro Group i likhet med CDON, men nå skal de tre selskapene løsrives fra hverandre.

Og som et frittstående selskap har Nelly besluttet å samle sin virksomhet i svenske Borås, hvor organisasjonen skal effektiviseres ytterligere. Det innebærer at totalt 15 Stockholm-baserte stillinger innen salg- og markedsføring flyttes til Borås samtidig som den nåværende staben i Borås skal reduseres.

Forhandlingene i Borås berører rundt 20 stillinger totalt, skriver Kristina Lukes, administrerende direktør i Nelly, i en kommentar til vår søsternettside Ehandel.se.

Det er foreløpig uklart hvilke stillinger og avdelinger som kommer til å bli berørt, men planen er visst nok ikke å avvikle Stockholm-kontoret helt.

Nei. Vi tenker å ha igjen et senter for influensermarkedsføring med to stillinger. Influensermarkedsføring er fortsatt en viktig del av Nellys strategi fremover.

Samtidig som en rekke stillinger forsvinner vil også "et mindre antall" legges til i Borås, med sikte på å styrke Nellys kommersielle fokus.

Nelly er et av Nordens sterkeste moteselskaper for unge kvinner og over 40 prosent av salget vårt kommer fra egne merkevarer. Nå bygger vi Nellykulturen ytterligere på hovedkontoret i Borås, effektiviserer vår organisasjon samtidig som vi etablerer nye roller, team og prosesser. Det er naturligvis trist at noen medarbeidere må forlate oss, men en tilpasning i organisasjonen er nødvendig for å forbedre våre forutsetninger for fremtiden, sier Kristina Lukes.

Del artikkel: