Nellys CFO forlater selskapet – overbevist om at de vil nå nye nivåer

Ledelsen takker for innsatsen.

Nellys CFO, John Afzelius, har i dag sagt opp sin stilling i konsernet. Dette etter litt over tre år hos moteselskapet som nå umiddelbart setter i gang en rekrutteringsprosess for å finne sin nye økonomisjef.

Gjennom mine år hos Nelly har selskapet gått fra et datterselskap i et større konsern til å kunne stå på egne ben og være notert på Stockholmsbørsen, med virksomheten samlet i Borås og med et effektivt automatisert lager. Jeg er overbevist om at Nellys fantastiske medarbeidere vil ta selskapet til neste nivå, sier Afzelius i en kommentar til nyheten.

Annonse

Afzelius blir i selskapet ut sin oppsigelsestid som løper seks måneder. Det nevnes ikke hvorfor han har valgt å si opp sin stilling, eller hva som er planen videre. Helena Karlinder-Östlundh, fungerende adm. direktør i Nelly, takker for arbeidet han har gjort under sin tid i konsernet.

Resten av ledelsen og styret vil gi rette en varm takk til John Afzelius for hans innsats og den tid som har jobbet for selskapet, sier Karlinder-Östlundh.

LES OGSÅ: Taper nærmere 20 millioner – "vil optimalisere og rasjonalisere"

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!