Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nellys emisjon overtegnet – fyller på med nye millioner: ”Fornøyde”

Helena Karlinder-Östlundh, fungerende adm. direktør i Nelly.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nå skal moteplattformen bli lønnsom.

ANNONSE

Nelly kjempet mot røde sifre gjennom 2022 og meddelte i forbindelse med rapporten for fjerde kvartal at man planla å gjøre en fortrinssrettemisjon i løpet av våren.

Målet var å hente 50 millioner kroner og de tre storeierne Rite Ventures, Stefan Palm og Mandatum, gikk inn og garanterte beløpet. Nå meddeler Nelly at emisjonen er overtegnet med tegninger tilsvarende 111 prosent.

Dette innebærer at Nelly tar inn 53 millioner kroner før emisjonskostnader. Garantiforpliktelsene fra selskapets tre største aksjeeiere, nevnt ovenfor, vil derfor ikke bli påberopt.

Vi er fornøyde med den støtten som både eksisterende og nye aksjeeiere har vist oss i fortrinnsrettemisjonen. Nå ser vi frem til, med sikret likviditet, å fortsette å bygge Nelly, et av Nordens sterkeste varemerker for unge kvinner, sier Helena Karlinder-Östlundh, fungerende administrerende direktør hos Nelly, i en pressemelding.

Selskapet opplyste i våres at formålet med fortrinnsrettemisjonen var å sikre likviditet samt legge forholdene til rette for gjennomføring av Nellys fortsatte transformasjon mot lønnsomhet.

Del artikkel: