Netflix lanserer egen nettbutikk

Selger film-relaterte produkter.

Den populære strømmetjenesten Netflix har lansert nettbutikk for salg av produkter relatert til de ulike egenproduserte serier og filmer. Dette skriver Insider.

Josh Simon, Netflix sjef for forbrukerprodukter, beskriver den nye nettbutikken som en spennende destinasjon hvor kombinasjonen av kuraterte produkter og en rik historiefortelling skal gi en unik shoppingopplevelse. Alle produktene i nettbutikken er inspirerte av strømmetjenestens egne serier og filmer.

Annonse

Foreløpig er nettbutikken tilgjengelig i USA, men det opplyses at det de kommende månedene skal ekspanderes til flere land.

Vi elsker når gode historier trer over fra skjermen og blir en del av folks liv. Vi er glade for å kunne gi fansen en ny måte å få kontakt med sine favorittfortellinger på, og introdusere dem for neste bølge av kunstnere og designere som mestrer kunsten av historiefortelling i alle dens former, sier Simon i en pressemelding.

Tidligere har Netflix gjort avtaler med selskaper som Amazon og Walmart for å kunne selge sine produkter. Nettbutikken skal i følge Insider fungere som en alternativ inntektskilde til reklame - da Netflix ulikt lignende tjenester ikke viser reklame gjennom strømmingen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!