Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NetOnNet henter ny sjef fra Clas Ohlson

Sofie Struwe, ny sjef for salg og service i NetOnNet.
Foto: Thommy Gyllenbielke
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Et konsept som er helt riktig i tiden vi er inne i nå"

ANNONSE

Hjemmeelektronikkjeden NetOnNet styrker ledelsen og ansetter ny leder for salg og service. Det er Sofie Struwe, med mange års erfaring fra netthandel, detaljhandel og digitale tjenester, som nå rekrutteres til rollen.

Omnikanal-konseptet vårt er alltid i fokus, og vi må hele tiden tenke nytt og utvikle konseptet for å være relevante for fremtiden, spesielt i den urolige tiden vi er i nå. Vi er derfor veldig glade for å knytte en så sterk og modig leder som Sofie Struwe til teamet vårt, sier Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet, i en pressemelding.

Sofie Struwe kommer sist fra stillingen som kommersiell leder i Clas Ohlson i Sverige, hvor hun har vært ansvarlig for salg og lojalitet innen både netthandel og detaljhandel. Tidligere har hun også hatt ledende roller på blant andre Lensway og Inkclub. Nå blir hun ansvarlig for alt innen netthandel, lager, kundeservice og teknisk service hos NetOnNet.

Jeg har fulgt NetOnNet gjennom flere år og har blitt imponert over hvordan selskapet har utviklet og drevet omnikanal. Som netthandelsfokusert leder har jeg misunnet Lagershop-konseptet, et strålende konsept som er helt riktig i tiden vi er inne i nå, sier Sofie Struwe, og fortsetter:

Det som virkelig tiltaler meg med rollen er å jobbe i en nysgjerrig og innovativ omnikanal-organisasjon basert på den digitale kundereisen, som er sentral i virksomheten, og med Lagershoppene med selvbetjening som et tillegg. Dette i kombinasjon med tjenester, et sterkt brand og en aktiv kundeklubb uten rabatter viser at det også er et tydelig kundefokus og bærekraftige tanker fremover.

Struwe mener det er mange spennende tiltak som kan gjøres for å fortsette å utvikle konseptet fremover.

Jeg vil fokusere på hvordan vi kan optimalisere virksomheten på daglig basis og videreutvikle både kunde- og omnikanal-opplevelsen samt den kommersielle agendaen ved å gjennomgå eksisterende og nye kundetilbud, for eksempel innen nye tjenester. Jeg ser frem til å samarbeide med alle kompetente og dedikerte ansatte for å drive den kommersielle agendaen videre, avslutter Sofie Struwe.

Del artikkel: