NetOnNet lanserer online gjenvinningstjeneste: “Viktig”

"Vi tar det nå enda et skritt lenger".    

NetOnNet lanserer i dag en ny, bærekraftig tjeneste. Med Bytt Inn blir de altså en del av stadig flere aktører som satser på grønne og sirkulære tjenester.

Innbyttetjenesten skal gi forbrukere muligheten til å levere gammel elektronikk, enten fysisk NetOnNet lanserer online gjenvinningstjeneste: "Viktig"eller digitalt. Ved å levere inn produkter får man basert på en verdivurdering et gavekort som kan benyttes hos NetOnNet.

Annonse

Vi ser det kun som positivt at flere aktører i bransjen tar ansvar og gjør det de kan for å redusere klimaavtrykket vårt og bidra til en mer bærekraftig verden. Vi tar det nå enda et skritt lenger enn andre ved å også akseptere innbytte av produkter på nett – uten å dra til et fysisk sted. Det gjør det enda enklere, smidigere og mer miljøvennlig for kunden og senker forhåpentligvis terskelen for å sirkulere produkter, sier Peter Andersson, Head Operations i NetOnNet Norge, i en pressemelding.

Dersom produktet som leveres inn er i god stand eller har skader som kan repareres skal produktet i hovedsak få et nytt liv hos ny eier. Dersom produktet ikke kan selges videre, skal delene samles inn og materiale som ikke kan brukes skal gjenvinnes.

LES OGSÅ: Tydelig trend: Nordmenn ønsker å handle brukt elektronikk

NetOnNet påpeker dessuten at også spillkonsoller inkluderes i Bytt Inn.

Her tror vi det er et enormt potensial for både gjenbruk og resirkulering. Spillkonsoller er et område som har vokst enormt de siste årene og mange forbrukere hopper videre fra forrige modell når nye modeller lanseres. Her er det viktig å gi lengre levetid til fungerende produkter eller ta vare på materialene til produkter som ikke kan gjenbrukes, sier Andersson.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!