Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NetOnNet med Porterbuddy: “Gir opplagte fordeler”

Peter Andersson, Head Operations i NetOnNet Norge, her med Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy.
Foto: NetOnNet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Valgmuligheter er viktig for forbrukerne.

ANNONSE

Nylig inngikk Netonnet og Porterbuddy et samarbeid som muliggjør samme dag-leveranse for elektronikkjedens kunder – syv dager i uka.

Nettopp det å kunne levere samme dag, også i helgedagene, mener Netonnet er viktig for å sikre seg fornøyde kunder.

Det å kunne tilby flere ulike leveransetyper, avhengig av kundens behov, er noe vi vet er viktig for konsumentene. Med Porterbuddy tilbyr vi en leveranseløsning som ved siden av å være blant de mest bærekraftige, også er svært fleksible. Dette gjør at vi som eneste aktør i bransjen kan levere alle 7 dagene i uka - selv med bestilling samme dag, sier Peter Andersson, Head of Operations i NetOnNet Norge, i en pressemelding.

Kundene har hatt muligheten til å teste tjenesten i et par uker. Så langt skal tilbakemeldingene ha vært positive og Andersson er overbevist om at jo fler valgmuligheter for hjemlevering i utsjekk: jo blidere kunder.

Med dette har vi i NetOnNet en veldig sterk suite av leveranseløsninger i Norge, noe som gjør at det skal finnes gode løsninger for leveranse avhengig av behov og hvor i landet du bor. Ved siden av Porterbuddy leverer også Postnord for oss slik at vi dekker hele landet, enten ved hjemlevering på dør, i postkasse eller på et utleveringssted.

Vi har også et partnerskap med Best samt Posten Norge. I tillegg kan du velge om du vil hente varene i en Lagershop. Totalt sett gir dette kunder mange valgmuligheter og fleksibilitet. Å kunne velge hvor raskt og hvordan du vil motta pakken tror vi er en god måte å drive omnikanal på i dag, sier Andersson.

"Fokuserer på trendlogistikken"

Ved starten av året ble det kjent at svenske Instabox kjøpte opp norske Porterbuddy. Nylig ble det dessuten delt at Instabox vil slå seg sammen med den andre svenske last mile-aktøren Budbee – og sammen skal de danne det nye selskapet Instabee som er blitt verdsatt til 18 milliarder kroner.

NetOnNet er en av de råeste aktørene på elektronikk i dag, mens vi i Porterbuddy og Instabox driver med logistikk som er blant den raskeste på markedet. Dette er en sterk kombinasjon som gir opplagte fordeler for kundene. Det handler om å bistå med kjappe og smidige «same day-leveranser» for ledende netthandelsaktører som NetOnNet med en offensiv og moderne kundereise. Kort fortalt fokuserer vi på trendlogistikken med skapleveranser og hjemleveranser. Det passer NetOnNet som leverer raskt og enkelt rett fra lagerhylla, sier Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy.

Del artikkel: