Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NetOnNet økte resultatet med nesten 100 millioner

Susanne Holmström, daglig leder i NetOnNet.
therese.karlsrud.haugen

Den svenske elektronikkjeden fortsetter å utfordre bransjen.

ANNONSE

NetOnNet har offentliggjort tallene for 2019, som viser en økt omsetning på nærmere 5 prosent til 5,5 milliarder svenske kroner. Samtidig gikk driftsresultatet opp med hele 357 prosent til 119 millioner svenske kroner. Det vil si 124 millioner norske kroner.

Vi hadde en positiv salgsutvikling under 2019, hovedsakelig i slutten av året. Denne trenden har vi tatt med oss inn i 2020, noe vi er glade for i den utfordrende tiden vi befinner oss i nå og i tiden fremover. Jeg tror at NetOnNets suksess ligger i at vi er tro mot vår forretningsmodell og at vi gjennom vår sterke kultur utvikler vår virksomhet sammen med våre kunder. Det kommer vi til å fortsette med i år, sier Susanne Holmström, daglig leder i NetOnNet, i en pressemelding.

Under året skal selskapet ha hatt en god salgsvekst på samtlige geografiske markeder både fysisk og digitalt. I dag har NetOnNet 31 såkalte Lagershopper i Sverige og Norge.

Under 2019 har vi fortsatt å utfordre oss selv og bransjen for å sikre at vi har relevante tilbud til våre kunder. Vi har blant annet styrket vår produkt- og tjenestetilbud, lansert nye merkevarer og gjort våre leveringer raskere i storbyene. En suksessfaktor er målrettet arbeid med å utvikle nye og innovative løsninger for å kontinuerlig utvikle vårt sterke omni-konsept, sier Holmström.

Del artikkel: