Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NetOnNet om Black Friday: ”For mye fokus på tilbud og kampanjer”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Dropper salgsdagen.

ANNONSE

NetOnNet dropper hele Black Friday i år. Årsaken skal være den pågående pandemien i tillegg til en undersøkelse som viser at nordmenn er lut lei lokkepriser. Dette melder Tek.no.

For oss er forbrukernes behov, ønsker og trygghet det viktigste. Derfor har vi i år besluttet at vi ikke skal ha Black Friday-kampanjer i Norge, hverken i fysiske butikker eller på nett. Årsaken er todelt, men det er klart at dagens smittesituasjon påvirker beslutningen i stor grad – spesielt når det kommer til den fysiske handelen, sier Peter Andersson, Norgessjef for NetOnNet, til Tek.no.

LES OGSÅ: NetOnNet henter ny sjef fra Clas Ohlson

NetOnNet gjennomførte i 2019 en undersøkelse hvor det kom frem at mange nordmenn er lei av salgsdager som Black Friday, og hele 75 prosent synes det er for mye fokus på tilbud under slike salgsdager og -perioder. Dette ligger altså også til grunn for selskapets beslutning om å droppe Black Friday i år.

LES OGSÅ: De dropper Black Friday - først i verden med nytt konsept

Vi undersøkte allerede i fjor, i en landsomfattende undersøkelse, holdningen til nordmenn og hele 3 av 4 mente det var for mye fokus på tilbud og kampanjer i forbindelse med slike salgsperioder. I tillegg mente omtrent like mange at de heller foretrakk generelt lave priser hele året fremfor spesielt lave priser under ulike kampanjer. Dette tar vi affære på i år, og når vi i tillegg vet at det er en svært spesiell tid med strenge smittevernstiltak føler vi at dette er det riktige å gjøre, sier Andersson.

Del artikkel: