Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nets kjøper opp ledende betalingsleverandør

Bo Nilsson, CEO i Nets.
Nets
therese.karlsrud.haugen

Styrker sin polske posisjon.

ANNONSE

Betalingsselskapet Nets kjøper Polskie ePłatności (PeP), som er en ledende kortinnløser og terminalleverandør i Polen med mer enn 125 000 installerte betalingsterminaler.

Med kjøpet styrker Nets ytterligere sin posisjon i Polen, som er et av de mest kommersielt attraktive landene i Europa, på grunn av den sterke veksten i kortbetalinger som er drevet frem av overgangen fra kontanter.

PeP er den raskest voksende betalingsleverandøren i et land hvor de digitale betalingene vokser hurtigst i Europa. Vi har blitt imponert av ledelsen, driften og de forretningsmessige resultatene. Dette oppkjøpet kommer i dragsuget av kjøpet av DotPay/eCard og den strategiske alliansen vi inngikk med Przelewy24, som begge er sterke innen betalingsløsninger for e-handelsvirksomheter, sier Bo Nilsson, Group CEO i Nets, i en pressemelding.

PeP har mer enn 600 medarbeidere og forventer en nettoomsetning på ca. 55 millioner euro i 2020, som er rundt 610 millioner i norske kroner. Transaksjonen verdsetter selskapet til 405 millioner kroner, tilsvarende 4,5 milliarder kroner. Oppkjøpet skal godkjennes av relevante myndigheter før handelen kan betraktes som endelig. Dette forventes å skje i løpet av tredje kvartal 2020.

Som kortinnløser og terminalleverandør til små og mellomstore bedrifter utgjør PeP en veldig god strategisk match for oss, og gjør vårt tjenestetilbud for betalingsmarkedet i Polen komplett, sier Nilsson.

Del artikkel: