Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nets styrker sin posisjon i Europa

Robert Hoffmann, daglig leder i Nets Merchant Services.
Nets
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Har kjøpt de finske søsterselskapene Poplatek og Poplapay.

ANNONSE

I går gjennomførte Nets oppkjøpet av de to finske søsterselskapene, Poplatek og Poplapay, som de mener vil forsterke deres evne til å levere markedsledende betalingsløsninger i Europa.

Poplapay er et spinn-off selskap av programvareselskapet Poplatek, og en tilbyder av betalingsterminaltjenester. Daglig leder i Nets Merchant Services, Robert Hoffmann, forteller i en pressemelding at deres ambisjon er å bli en ledende aktør i den europeiske betalingsindustrien.

Poplatek er et agilt og resultatskapende teknologiselskap, og Poplapay har sterk kompetanse innen området for betalingsterminaler. Sammen kommer de til å bidra til å øke vår fleksibilitet og evne til å levere markedsledende betalingsløsninger i Europa, sier Robert Hoffmann.

Gleder seg til å ta del i den europeiske reisen

Poplatek og Poplapay har til sammen omtrent 40 ansatte samt en årlig omsetning på 50 millioner norske kroner. Daglig leder i Poplatek, Mikko Virtanen, sier i pressemeldingen at de gleder seg til å ta del i den europeiske reisen som Nets har begitt seg ut på.

Petri Ahti, daglig leder i Poplapay, forteller at de også er begeistret over å få benytte sin kompetanse på det internasjonale markedet.

Å bli en del av Nets gir oss anledning til å utvide vår geografiske rekkevidde, ytterligere forbedre tjenestene til eksisterende kunder, og forsterke utviklingen og tjenestetilbudet til europeiske kunder, sier Ahti.

Del artikkel: