Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettbutikken Hektapåtur.no med ny grønn satsing

therese.karlsrud.haugen

Lanserer bruktmarked på nett.

ANNONSE

En av Norges største nettbutikker innen friluftsartikler, Hekta På Tur, besøkes daglig av mer enn 12000 friluftsinteresserte folk. Nå skal familiebedriften fra Stokke gjøre verden litt grønnere med et bruktmarked i nettbutikken, hvor hvem som helst kan selge og kjøpe brukt turutstyr. 

Skal vi ha en grønn verden til våre etterkommere, så må vi alle redusere forbruket vårt. Alle snakker om bærekraft og miljø, men det gjøres lite. Dette ville Hekta På Tur AS gjøre noe med, og tanken på bruktmarked ble en ide vi alle brant for, fra første sekund, skriver selskapet i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Hekta på tur - fikk idé til nettbutikk etter kjølig padletur

Hekta På Tur vil bistå med markedsføring av bruktmarkedet gjennom nyhetsbrev og sosiale medier. Dermed skal selgere raskt, effektivt og helt gratis treffe sin målgruppe.

Systemet baserer seg på en ren «C2C» løsning, hvor selger og kjøper selv må avtale henting, betaling osv. Hekta På Tur har rett og slett ikke noe med selve handelen å gjøre. Det eneste de forutsetter er at produktet som blir annonsert er et lovlig solgt friluftsprodukt.

Det vil bli gratis å legge ut annonser på Bruktmarkedet, og dette er et non-profit konsept fra vår side, sier Rune Kjeldsen – daglig leder i Hekta På Tur AS.

Selskapet er ikke bekymret for at markedsplassen vil konkurrere med deres nye produkter. 

Det kan godt hende, men vi er ikke redde for det. Det viktigste nå er at vi reduserer det store overforbruket vårt. Når var det sist du slet ut et produkt? Dessuten kan det jo hende at det er lettere for noen å kjøpe seg en ny sovepose man ønsker seg, dersom man først får solgt sin gamle.

Hekta På Tur ble startet i 2012 og driftes av Rune Kjeldsen og hans familie. I fjor omsatte selskapet for 45 millioner kroner.

Del artikkel: