Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettbutikksjef forlater Elkjøp - her er den nye jobben

Alexander Løver og Kaare Øystein Trædal i TRY Pearl.
therese.karlsrud.haugen

Blir rådgiver i nytt techselskap.

ANNONSE

TRY og Pearl Groups nye selskap TRY Pearl rekrutterer hardt om dagen og består av 24 personer etter 8 ukers drift. Nå henter de også Alexander Løver fra stillingen som nettbutikksjef i Elkjøp Norge. I teknologiselskapet skal han jobbe som strategisk rådgiver innen netthandel.

Netthandelen øker dramatisk og endrer bransjer i et raskere tempo enn de fleste hadde forutsett. Vi er derfor veldig fornøyd med å ha ansatt Alexander Løver som kommer fra stillingen som Ecommerce-manager i Elkjøp Norge. Denne bransjen har virkelig møtt hard konkurranse de siste årene, men Elkjøp Norge har klart å bite fra seg gjennom gode kundeopplevelser, sier leder i TRY Pearl Kaare Øystein Trædal, i en pressemelding.

LES OGSÅ: TRY og Pearl Group danner nytt teknologiselskap

Alexander Løver har ti års erfaring innen varehandel. I Elkjøp har han hatt ansvar for salget i nettbutikken, kommersiell forankring av ny teknologi, all kommunikasjon og markedsføring på nettsidene samt å sikre trafikk inn til fysiske varehus.

Det er vanvittig spennende å bli med i et så bredt og dyktig team som det er hos TRY Pearl. De har ambisjoner om å bli Norges ledende miljø på kundeopplevelser og personalisert kommunikasjon. Dette er tjenester norske bedrifter trenger i stort omfang. Jeg ser frem til å bli en del av dette laget sammen med flinke rådgivere, plattformspesialister og teknologer, sier Løver.

LES OGSÅ: TRY Pearl vokser: "Har funnet en sweatspot i markedet"

Elkjøp har på sin side fått inn Øyvind Waitz i rollen som nettbutikksjef. Han har tidligere jobbet som Assistent Sales Manager Digital Home i elektronikkjeden.

Del artikkel: