Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelen økte 982 prosent i natt - på nivå med fjorårets rekord

Thomas Elvestad, markedsdirektør i Klarna Norge.
Foto: Klarna Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tydelig at nordmenn foretrekker å handle på nett.

ANNONSE

Norsk netthandel økte med 982 prosent da klokken passerte tolv i natt. Den store salgsvinneren ble, ikke overraskende, elektronikk.

Selv om fjorårets Black Week på mange måter var spesielt, med strenge koronatiltak og økt bruk av nettet til julehandelen, er det tydelig at også i en mer normal situasjon som vi har i år, så foretrekker flere å handle på nett. Prisbevisste nordmenn benytter i økende grad muligheten i Black Week for å gjøre et godt kjøp, sier Thomas Elvestad, markedsdirektør i Klarna Norge, i en pressemelding.

Det er Klarnas mer enn 12.000 norske nettbutikk-kunder som legger grunnlaget for den ferske salgsstatistikken som viser at 982 prosent flere enn på en gjennomsnittsdag handlet på nett mellom midnatt og klokken 01 i natt. Tallene viser dessuten at Black Week-salget så langt har økt med 9 prosent sammenlignet med 2020.

Klarna opplyser at dette betyr at salget ligger på samme nivå som fjorårets Black Friday, hvilket ble den enkeltdagen med høyest omsetning noensinne gjennom betalingsselskapet i Norge.

Del artikkel: