Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettsuksessen sprenger 300 millioner - vokser raskt i utlandet

Emelie Wiklund, Warehouse manager og Johan Nordström, Head of Logistics.
therese.karlsrud.haugen

Åpner nytt lager utenfor Norge.

 

ANNONSE

Den norske Netthandelsgruppen, som blant annet driver Tights.no, Weightless.no og Comfyballs.no, åpner nå et nytt lager i Sverige. Det fremkommer i en pressemelding.

Frem til nå har selskapet kun hatt et norsk lager på Ryen i Oslo, men etter ett år med eksplosiv vekst er det nødvendig å øke kapasiteten. Fra det nye lageret er planen å sende varer til hele verden.

Vi har vokst enormt det siste året og har rett og slett ikke hatt fysisk plass. Det er Tights.no, som har den største veksten i Norge, men Comfyballs har også en sterk vekst i Sverige og utlandet. Vi vil derfor sentralisere i Sverige og betjene alle vår kunder fra det nye lageret der, sier Per William Frøisland, daglig leder i Netthandelsgruppen, til Ehandel.

I dag er det kun Comfyballs som sender varer globalt. Foreløpig er det ikke planer om å ta de øvrige nettbutikkene til nye land, forteller Frøisland.

Det nye lageret åpnes fordi vi trenger mer plass og fordi vi ønsker å sikre gode og raske leveringer til våre kunder, sier Frøisland.

I år har Netthandelsgruppen doblet omsetningen og regner med å passere 300 millioner kroner i slutten av året. I 2019 landet omsetningen på 150 millioner kroner. Med det nye lageret er planen å vokse ytterligere, sammen med partneren Unifaun.

Unifaun er den perfekte partneren når vi nå åpner lageret vårt i Sverige. Takket være den skalerbare Saas-modellen kommer vi raskt i gang raskt uten tidkrevende forberedelser. Unifaun setter ingen grenser for hvor mye vi kan vokse, og det er en viktig forutsetning for oss, sier Johan Nordström, Head of Logistics, Netthandelsgruppen.

Del artikkel: