Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsprisen 2021: Her er årets finalister

Årets jury som til slutt skal kåre Norges to beste nettbutikker for 2021.
Foto: Posten
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Disse skal kjempe om topp-plasseringen.

ANNONSE

Tradisjonen tro kårer Posten og Bring Norges beste nettbutikker. Finalistene for i år er klare, og de er alle blitt "stress-testet" under årets mest hektiske perioder, nemlig Black Friday og julehandelen. Disse klatret til topps.

Get Inspired, Fjellsport og Linda Johansen utmerket seg og er dermed finalister til "Årets nettbutikk" med en omsetning på over 50 millioner kroner. Sapatos, Apotera og Zizzi kjemper om å bli "Årets nettbutikk", disse i klassen for nettbutikker med en omsetning under 50 millioner kroner.

Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Ca 1200 nettbutikker har vært med i prosessen. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av ca 200 nettbutikker, og har prøvekjøpt og returnert hos 18 nettbutikker. Vi har hatt mange gode diskusjoner før vi konkluderte hvem som er årets seks finalister, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann, i en pressemelding.

Prisene kåres av en uavhengig jury, bestående av kvinner og menn med kompetanse fra ulike deler av netthandelssfæren. Komplett oversikt over juryen kan du finne nederst i artikkelen.

Nå skal finalistene inviteres til en finalerunde med juryen – for en siste sjanse til å bevise at nettopp de er verdige vinnere. Selve kåringen finner sted 10.februar, via et webinar som komplementeres med faglig påfyll.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og lærdom. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som f.eks. gode produktbeskrivelser og bilder, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en forståelse for kundebehov og en lidenskap som skinner gjennom, forteller Dahl Hoffmann.

Disse norske netthandelsprofilene utgjør juryen for Netthandelsprisene 2021:

Kristin Dahl Hoffmann -Direktør Marketing E-handel og Logistikk, Posten Norge

Ingvild Moen -Digital Advisor Social Media, Resonate AS

Torkel Johannessen - CEO , Convert Group AS

Vikki Nathalie Walle-Hansen - Manager Bekk

Monica Solberg - Manager CRO, Finn

Roy-André Tollefsen - Entrepenør og CEO Enjoy.ly

Arnulf Refsnes - CEO and co- founder Naardic.no

Del artikkel: